به روزرسانی

    آخرین اخبار خلاقانه را در مورد هنر و طراحی دریافت کنید.

    پست های اخیر

    دوربین اصلی ریلمی ۱۵ پرو 5G، یه سنسور ۵۰ مگاپیکسلی سونی IMX896 خواهد بود

    مرداد 8, 1404

    نظرسنجی درباره امنیت سفرهای کاری تو انگلیس: ۶۰ درصد کارمندها میگن کارفرماها باید تو بحث امنیت بهتر عمل کنن، راهنمایی‌های ایمنی برای جامعه +LGBTQ هم حسابی کم و کسری داره

    تیر 14, 1404

    قرارداد “The Kia Pv5” کیا آغاز می شود

    خرداد 19, 1404
    فیس بوک توییتر اینستاگرام
    انعطاف نیوز
    • صفحه اصلی
    • ارتباطات
    • بازی و سرگرمی
    • گردشگری
    • موبایل
    فیس بوک توییتر اینستاگرام
    انعطاف نیوز
    صفحه اصلی»اخبار»بحرین میزبان نهمین مجمع گردشگری غذا و غذای سازمان ملل است
    اخبار

    بحرین میزبان نهمین مجمع گردشگری غذا و غذای سازمان ملل است

    nfletaxibleamتوسط nfletaxibleamآبان 30, 14034 دقیقه خواندن
    فیس بوک توییتر پینترست لینکدین واتس اپ ریدیت تامبلر پست الکترونیک
    اشتراک گذاری
    فیس بوک توییتر لینکدین پینترست پست الکترونیک

    بحرین میزبان نهمین مجمع گردشگری غذا و خوراک سازمان ملل بود که رهبران و سرآشپزهای جهانی را برای کشف پایداری، گنجاندن و نوآوری در آشپزی متحد کرد.

    خاورمیانه برای اولین بار میزبان مجمع جهانی گردشگری خوراک شناسی بود که بحرین سیاست گذاران، رهبران صنعت و سرآشپزهای مشهور را گرد هم آورد تا در مورد پایداری و توانمندسازی جامعه بحث کنند.

    نهمین دوره مجمع غذای گردشگری سازمان ملل، که در تاریخ 18 تا 19 نوامبر در منامه برگزار شد، با موضوع “گردشگری غذا: محرک تنوع اقتصادی و شمولیت” بود. این رویداد که توسط مرکز آشپزی باسک و وزارت گردشگری بحرین سازماندهی شد، 500 شرکت کننده از 50 کشور را به خود جلب کرد و سنت های غنی آشپزی منطقه را برجسته کرد.

    رهبران جهانی برای گفتگوی وزیران گرد هم می آیند
    گفت و گوی وزیران این مجمع از رهبران برجسته، از جمله وزیر گردشگری بحرین، H.E. فاطمه جی السیرافی، دبیر گردشگری فیلیپین، H.E. کریستینا گارسیا فراسکو و معاون وزیر امور بین‌الملل عربستان سعودی، H.E. سلطان المسلم. بحث‌ها بر روی خط‌مشی‌هایی متمرکز بود که گردشگری غذا را برای توانمندسازی جوامع محلی، تنوع بخشیدن به اقتصادها و تقویت رقابت‌پذیری مقصدها به کار می‌برد.

    نمایش غذای عربی در صحنه جهانی
    پانلی با عنوان “موقعیت غذای عرب در جهان” غذاهای عربی را به عنوان ابزار دیپلماسی فرهنگی برجسته کرد. نمایندگان اردن، کویت و قطر بینش هایی را در مورد استفاده از میراث آشپزی برای تقویت پیوندهای فرهنگی و افزایش قدردانی جهانی از سنت های منطقه به اشتراک گذاشتند. جلسه دیگری بررسی شد که چگونه هویت آشپزی ادراکات جهانی را شکل می دهد و برندسازی مقصد را ارتقا می دهد.

    سرآشپزهای مشهور بحث های متفکرانه ای را رهبری می کنند
    سرآشپزهای تحسین شده جهانی از جمله سرآشپز سرجیو تورس از کوسینا هرمانوس تورس با ستاره 3 میشلین اسپانیایی، سرآشپز Deepanker Khosla از تایلند، برنده جایزه رستوران پایدار در 50 رستوران برتر آسیا در سال 2024، و متخصصان آشپزی بحرینی Nadel Qannatied و Abader Qannatied بحرین، سرآشپزهای مشهور جهانی بودند. تیم بروک وب، مدیر عامل 50 بهترین جهان، همچنین دیدگاه‌های ارزشمندی در مورد اینکه چگونه رتبه‌بندی غذا بر نوآوری گردشگری و آشپزی تأثیر می‌گذارد، ارائه کرد.

    این انجمن همچنین انتصاب سفیران جدید سازمان ملل برای گردشگری غذا را جشن گرفت که نام‌های برجسته‌ای مانند سرآشپز دو ستاره میشلین، دیگو گوئررو (اسپانیا)، سرآشپز با ستاره میشلین، رودولف اشتفان (کرواسی) و سرآشپز بحرینی طلا باشمی را در بر داشت.

    نوآوری و پایداری در مرکز است
    پایداری موضوعی تکراری بود، با مستر کلاس‌ها و جلسات با تمرکز بر کاهش ضایعات مواد غذایی، پذیرش اقتصادهای دایره‌ای، و ترویج منابع محلی. کارشناسان تاکید کردند که چگونه شیوه‌های پایدار در گردشگری خوراک‌شناسی می‌تواند اثرات زیست‌محیطی را به حداقل برساند، رشد فراگیر را تقویت کند و انعطاف‌پذیری را افزایش دهد.

    نوآوری به همان اندازه برجسته بود، با رونمایی متا از روندهای آینده در گردشگری غذا و برگزاری یک کلاس کارشناسی ارشد در مورد استفاده از رسانه های اجتماعی و فناوری برای تغییر شکل صنعت.

    چهارمین مسابقه راه‌اندازی غذای گردشگری سازمان ملل در چالش نهایی با ارائه ایده‌های پیشگامانه برای نوآوری در سیاست و مشارکت جامعه به اوج خود رسید. Agrojusto از آرژانتین به عنوان برنده ظاهر شد و به دلیل رویکرد تحول آفرین خود در گردشگری غذا شناسی پایدار شناخته شد.

    بورسیه های تحصیلی برای رهبران آینده در گردشگری غذا
    مرکز آشپزی باسک، با مشارکت گردشگری سازمان ملل متحد، در یک اعلامیه ویژه، سه بورسیه تحصیلی را برای دوره آنلاین خود در طراحی تجربه گردشگری غذا و غذا، که قرار است در مارس 2025 آغاز شود، معرفی کرد. برنامه های کاربردی، تا 19 دسامبر 2024 باز هستند، با هدف ایجاد آموزش های تخصصی برای متخصصان این بخش قابل دسترسی تر است.

    این مجمع بر اهمیت روزافزون بحرین به عنوان قطبی برای نوآوری، پایداری و دیپلماسی فرهنگی در حوزه غذا تاکید کرد.

    منبع: gadgets360

    Share. فیس بوک توییتر پینترست لینکدین واتس اپ ریدیت تامبلر پست الکترونیک
    nfletaxibleam

    پست های مرتبط*

    اخبار مرداد 8, 1404

    دوربین اصلی ریلمی ۱۵ پرو 5G، یه سنسور ۵۰ مگاپیکسلی سونی IMX896 خواهد بود

    اخبار تیر 14, 1404

    نظرسنجی درباره امنیت سفرهای کاری تو انگلیس: ۶۰ درصد کارمندها میگن کارفرماها باید تو بحث امنیت بهتر عمل کنن، راهنمایی‌های ایمنی برای جامعه +LGBTQ هم حسابی کم و کسری داره

    اخبار خرداد 19, 1404

    قرارداد “The Kia Pv5” کیا آغاز می شود

    اخبار خرداد 18, 1404

    TVS Motor Sudarshan Venu را به عنوان رئیس این شرکت در 25 اوت 2025 مؤثر اعلام کرد

    اخبار خرداد 17, 1404

    ویزا برنامه Cash App Racing Bulls Formula One ، طراحی اتومبیل مسابقه با مهندسی مفهوم عصبی AI تسریع کرد

    اخبار خرداد 16, 1404

    شرکت هیوندای موتور به Busan City در Busan لوازم

    پاسخ دهید لغو پاسخ

    عنوان بالا و اینتر را برای جستجو فشار دهید. برای لغو، Esc را فشار دهید.